Manifest de l’EFA davant la resolució dictada pel Tribunal Suprem en el procés contra els polítics i líders socials catalans

Manifest de l’EFA davant la resolució dictada pel Tribunal Suprem en el procés contra els polítics i líders socials catalans

Des de l’Escola de Futbol Arbucienca (EFA), en tant que entitat democràtica i que, per tant, sempre ha mostrat el compromís ferm amb la democràcia i el dret a decidir, davant la sentència 459/2019 decretada per la sala penal del Tribunal Suprem espanyol, expressa el seu total rebuig a la condemna, amb penes de presó, inhabilitació i multes, als nostres representants polítics i socials.

És per això que volem manifestar públicament:

  1. El rebuig a la condemna del tribunal suprem espanyol que censura drets fonamentals dels nostres representants democràticament escollits i dels seus votants (nosaltres).
  2. La manca de voluntat política de l’estat espanyol que només proposa repressió al poble de Catalunya que lliure i democràticament vol decidir el seu futur com a poble.
  3. La solidaritat de l’EFA envers a tots els condemnats i les seves famílies (i, particularment als seus fills i filles)  i a totes les persones víctimes de la causa general envers al moviment independentista.
  4. Denunciem públicament que amb aquesta sentència que avui sanciona els representants independentistes obre la porta per, a partir, d’ara perseguir qualsevol dissidència política dins l’estat espanyol.
  5. Ens adherim a la propera vaga general del proper divendres 18 d’octubre pels drets i les llibertats, així com qualsevol altra iniciativa futura que es realitzi en el mateix sentit.

Finalitzem aquest comunicat refermant, una vegada més, el compromís de l’EFA amb els valors de la llibertat d’expressió, la llibertat de manifestació i la radicalitat democràtica que també s’expressa a través del vot de la ciutadania com a decisió i resolució dels problemes polítics.

Arbúcies, 16 d’octubre de 2019

Quant a l'autor

Escola de Futbol Arbucienca administrator

Escola de Futbol Arbucienca