Junts+ (Confederació Mundial de Penyes FCB)

L’Escola de Futbol Arbucienca ha sigut el primer club que participa en el nou projecte Junts+ de la Confederació Mundial de Penyes del Barça.

DILLUNS 9 ABRIL DE 2018

Els equips de la categoria Benjamí van assistir a una xerrada sobre hàbits saludables impartida per Denis Silva, entrenador del Juvenil B del Barça i membres del seu equip tècnic tot just abans de començar amb un entrenament personalitzat impartit pels tècnics de la Barça Escola i els de la EF Arbucienca. Finalment, es va fer entrega de material esportiu relacionats amb aquests hàbits beneficiosos.

El diari Mundo Deportivo se’n va fer ressò, així com la mateixa web del barça.

Abans es va entregar el carnet de penyista als joves futbolistes i als seus familiars, de la mà del president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Gironès, Selva, Garrotxa i Pla, Joaquim Vall·llosera i del membre de la Comissió Social responsable de penyes del FC Barcelona, Dani Sala. També hi va assistir l’alcalde d’Arbúcies Pere Garriga i la presidenta de l’EFA, Núria Badia.

Veure la galeria completa de fotos aquí

 

DIMARTS 8 DE MAIG DE 2018

Els entrenadors de l’escola van assistir a una jornada formativa a les instal·lacions del FC Barcelona, amb la presència (entre altres) de Pere Gratacós i Paco Clos.

 

DIUMENGE 10 DE JUNY DE 2018

Activitats a Barcelona (properament ampliarem la informació).