9a Edició del Campus d’Estiu

Del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre

Clica aquí per fer la inscripció

Arriba l’estiu 2021 i juntament amb ell la 9ena edició del Campus de l’EFA.

Tot i la situació que estem vivint malgrat la pandèmia del COVID-19, volem seguir ensenyant i educant a tots els joves esportistes que desitgen compartir moments i passió amb tots nosaltres.

Hem de reconèixer que cada dia a dia les dades semblen millorar i ser esperançadores, com també hem de reconèixer que cada dia hi estem més adaptats i en mostrem més experiència. És per aquests motius que pensem i ens prenem encara amb molta més il•lusió i empenta aquesta 9ena edició. Tot i que evidentment, cal tenir present que l’inici d’aquest només serà possible si les autoritats sanitàries ens ho permeten.

I evidentment, aquest sempre es dura a terme sota les normatives establertes per les autoritats, complint amb escreix totes les directrius marcades.

Com de forma habitual s’intentarà que tots els canvis i modificacions que haurà de patir el nostre projecta alterin el mínim possible la nostra essència, el futbol. Però també és cert, que donat el bon funcionament de l’any anterior, donada les circumstàncies, ens fa adaptar-nos i repensar seguir amb aquesta línia.

Com cada any, el futbol serà l’eix principal, i la nostra metodologia d’ensenyament la mateixa. Es treballarà des de la perspectiva holística, tenint en compte totes les dimensions del nen/a, per així poder-los dotar de tots els recursos i valors essencials.

L’objectiu principal serà educar en valors socials i educatius, com també ensenyar a desenvolupar les diferents capacitats (tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques) tenint en compte el factor lúdic.

Per tal d’ajustar-nos a la demanda i complir amb els objectius i directrius marcades, les tasques que es realitzaran sempre seran complint les mesures de seguretat i higiene, per això continuarem treballant juntament amb els protocols.

Tot això s’aconseguirà gràcies el suport de professionals titulats i experimentats, juntament amb una metodologia global i sistemàtica basada en el desenvolupament conjunt de les diverses capacitats del nen/a.

1r germà SocisNo socis
1 setmana75 €85 €
2 setmanes110 €130 €
3 setmanes140 €155 €
4 setmanes150 €165 €
5 setmanes165 €180 €
6 setmanes195 €210 €
7 setmanes220 €235 €Descompte 2n germà: 25%

2n germàSocisNo socis
1 setmana56,25 €63,75 €
2 setmanes82,5 €97,5 €
3 setmanes105 €116,25 €
4 setmanes112,5 €123,75 €
5 setmanes123,75 €135 €
6 setmanes146,25 €157,5 €
7 setmanes165 €176,25 €Descompte 3r germà: 50%

 3r germàSocisNo socis
1 setmana37,5 €42,5 €
2 setmanes55 €65 €
3 setmanes70 €77,5 €
4 setmanes75 €82,5 €
5 setmanes82,5 €90 €
6 setmanes97,5 €105 €
7 setmanes110 €117,5 €

 • PLACES LIMITADES: per a nens i nenes nascuts entre els anys 2006 i 2016
 • INSCRIPCIONS: A partir del dilluns 10 de maig. En cas de tenir més demanda que oferta, la preferència serà per ordre cronològic d’inscripció (sistema informatitzat automàtic)
 • DATES I HORARIS:
  Del 28-06 al 30-07 i del 30-08 al 10-09
  Matins de 9 matí a 2/4 de 2 del migdia al Camp Municipal de Futbol Can Pons d’Arbúcies
 • MATERIAL: Amb la incripció s'inclouen 2 SAMARRETES i 1 BOSSA

Període d'inscripció finalitzat

FULL AUTORITZACIONS

Es prendran totes les mesures de seguretat necessàries per assegurar la salut dels participants i monitors, així com l’establiment d’un protocol d’aïllament davant símptomes i possibles casos de COVID-19.

 • Es farà una formació inicial a tots als assistents sobre mesures de seguretat i higiene.
 • Hi haurà dos punts d’entrada i sortida i es definiran franges horàries per grups de convivència
 • A l’entrada serà obligatori realitzar un rentat de mans amb gel hidroalcohòlic
 • Es treballarà amb grups reduïts de nens/es, per tal de minimitzar els riscos i complir amb la distància mínima de seguretat
 • Cada grup de convivència disposarà de: un termòmetre frontal, aixeta d’aigua, paper d’eixugamans d’un sol us i dispensador de sabó propi, Gel hidroalcohòlic i mascaretes i guants d’un sol ús per a acompanyar, si es dona el cas, els casos sospitosos
 • Cada assistent del campus haurà de disposar de carmanyola, tovallola i cantimplora individual
 • Hi haurà una sala exclusiva per a sospitosos de COVID-19.
 • Hi haurà cartells explicatius en cada zona d’actuació per facilitar el compliment de totes aquestes mesures

OBJECTIUS

En el nostre campus es treballarà des de la perspectiva holística, tenint en compte totes les dimensions del nen/a, per així poder-los dotar de tots els recursos i valors essencials.

L’objectiu principal serà educar en valors socials i educatius, com també ensenyar a desenvolupar les diferents capacitats tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques tenint en compte el factor lúdic

Es comptarà amb el suport de professionals titulats i experimentats, juntament amb una metodologia global i sistemàtica basada en el desenvolupament conjunt de les diverses capacitats del nen/a.

ACTIVITATS

Futbol!

Però també: curses d’orientació, trekking (senderisme), tennis taula, futbol-toc…

COMUNICACIÓ

S’utilitzarà una xarxa de comunicació interna que permetrà disposar d’un canal de missatgeria immediata per a fer recordatoris, informacions diverses i enviament de fotos i vídeos de les activitats.

Reunió de presentació: El dissabte 12 de juny a les 6 de la tarda al camp de futbol.

Consulta el nostre Instagram @arbucienca on anirem publicant les novetats.

 

Tens algun dubte? Envian’s la consulta en el següent formulari:

No Fields Found.